قارچ سوخاری با سس پنیر
به گزارش اوربیتال نور، قارچ سوخاری با سس پنیر یکی از پیش غذا های معروف و پرطرفدار می باشد.

به گزارش، اگر شما نیز به دنبال یک پیش غذای خوشمزه و عالی برای مهمانی های خود هستید این پیش غذا را از دست ندهید و سعی کنید دستور پخت آن را فراگیرید تا بتوانید از آن در مهمانی های خود استفاده کنید. اگر به فست فود ها و رستوران ها سر زده باشید متوجه قیمت بالای این پیش غذا شده اید با اینکه مواد اولیه آن ساده است، ولی قیمت آن زیاد است، در نتیجه شما می توانید با استفاده از مواد اولیه ساده این پیش غذای خوشمزه را تهیه کنید.
بیشتر بچه ها از این غذا استقبال می کنند و به راحتی می توان گفت که در بین بچه ها قارچ سوخاری از محبوبیت بالایی برخوردار است. شما می توانید قارچ سوخاری را در خانه و به صورت کاملا سالم و ارزان تهیه کنید. همانطور که می دانید بیشتر فست فود ها بهداشت غذا ها را رعایت نمی کنند و چه بهتر که شما انواع غذا ها را در خانه تهیه کنید و با این کار می توانید از سالم بودن آن ها اطمینان داشته باشید. قارچ سوخاری را می توانید با انواع سس ها میل کنید بهترین سس می تواند سس پنیر خامه ای باشد که مناسب این پیش غذا است.
مواد اولیه این پیش غذا قارچ، تخم مرغ و آرد است همانطور که مشاهده می کنید تعداد مواد اولیه آن کم و به راحتی قابل تهیه می باشد. اینگونه پیش غذا ها در میان بچه ها و نوجوانان از محبوبیت به خصوصی برخوردار است در نتیجه، شما می توانید برای اینکه کودک را به خوردن غذا تشویق کنید از اینگونه پیش غذا ها استفاده کنید. در کنار قارچ سوخاری می توانید از انواع سس ها شامل سس کچاپ و سس پنیر خامه ای استفاده کنید. در ادامه با دستور پخت و طبخ این پیش غذای عالی با ما همراه باشید.
قارچ: 500 گرم
آرد سوخاری یا پودر نان باگت: 300 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
روغن سرخ کردنی: 1 لیتر (برای سرخ کن)
پنیر خامه ای یا هر پنیری که کش می آید: 100 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
فلفل: 1/4 قاشق چای خوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
ابتدا تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل مخلوط کنید.
در ظرف دیگر آرد سوخاری را بریزید.
ساقه قارچ ها را از آن ها جداکرده تا بتوانید مواد را داخل حفره آن بریزید. (می توانید سس تهیه شده را داخل قارچ بریزید و بعد سرخ کنید. اگر هم دوست نداشتید می توانید قارچ را جداگانه سرخ کرده و سس تهیه شده را در کنار آن سرو کنید.)
در ظرفی کره را ذوب کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا به صورت خمیر نرم درآید.
سپس شیر را اضافه کنید.
در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
زمانی که پنیر ها ذوب شد سس حاضر است.
سس شما نباید شل باشد.
قارچ ها را ابتدا داخل تخم مرغ سپس درون آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را درون سرخ کن بریزید تا داغ شود.
حال قارچ ها را درون توری سرخ کن بریزید.
هر زمان قارچ ها طلایی رنگ شد می توانید از سرخ کن خارج و همراه سس مورد نظر سرو کنید.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان