طرز تهیه رولت سوسیس

به گزارش اوربیتال نور، برای خوشرنگ شدن رولت سوسیس ، بهتر است آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید.

طرز تهیه رولت سوسیس

به گزارش اوربیتال نور به نقل از تصویر زندگی

مواد لازم:

آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان)

کره: 100گرم

سوسیس: 10عدد

ماست: یک پیمانه

بیکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

شکر: 2 قاشق مرباخوری

سیاه دانه: به میزان لازم

زرده تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

جهت تهیه رولت سوسیس ابتدا کره را روی حرارت ذوب نموده و ماست را به آن اضافه نموده و مخلوط کنید، مواد خشک را با هم مخلوط نموده و حداقل 3 بار الک کنید تا هوا بخورند و سبک گرددند و بعد کم کم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یک پارچه نخی نمناک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت کند.

- پس از استراحت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و کم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.

- یک عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و کمی کنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیس ها را به این شکل در آورید.

- سینی نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی گردد سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.

نکات:در صورت تمایل روی سوسیس ها مقداری کره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه رولت سوسیس" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه رولت سوسیس" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت سوسیس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید