طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ با طعمی بی نظیر

به گزارش اوربیتال نور، اگر جزو علاقه مندان به کتلت هستید، حتما کتلت مرغ و قارچ را امتحان کنید. این غذا از گوشت سفید و قارچ تهیه می گردد و منبع خوبی از پروتئین است. در ادامه طرز تهیه این غذای لذیذ توضیح داده می گردد.

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ با طعمی بی نظیر

اوربیتال نور | سرویس آشپزی - کتلت غذایی لذیذ است که تقریبا همه از میل کردن آن لذت می برند، اما بسیاری نمی توانند از گوشت قرمز استفاده نمایند. علاوه بر این گوشت سفید نیز برای سلامتی مفیدتر است. اگر شما نیز جزو این دسته از افراد هستید، نگران نباشید. کتلت مرغ و قارچ طعمی بی نظیر دارد و می توانید آن را جایگزین کتلت گوشت کنید. همچنین قارچ و شیری که در تهیه این کتلت استفاده می گردد، منبع خوبی از پروتئین و مواد مغذی است.

مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه کتلت مرغ و قارچ

برای تهیه این کتلت برای پنج الی شش نفر، به یک الی یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه ای که در ادمه مشاهده می کنید، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
مرغیک کیلوگرم
قارچ250 گرم
مغز نان باگتیک عدد
شیریک لیوان
کره50 گرم
تخم مرغ3 الی 4 عدد
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفلبه مقدار کافی
سیب زمینی500 گرم

چند نکته:

  • ترجیحا از مرغ یک کیلوگرمی که چربی کمی دارد، بهره ببرید.
  • در صورت تمایل می توانید به جای مغز نان سفید از نان خشک کوبیده شده نیز بهره ببرید.

  • برای تهیه مغز نان باگت، آن را از وسط باز می کنید، مانند زمانی که می خواهید ساندویچ درست کنید، سپس با دست خمیر های داخل نان را خارج کنید.

طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ

  1. ابتدا پوست مرغ را بگیرید و آن را کاملا بشویید. مرغ را خرد کنید و سپس در صافی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
  2. اکنون مرغ را همراه با دو لیوان آب، یک عدد پیاز، زردچوبه و مقداری ساقه کرفس روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا کاملا بپزد.
  3. زمانی که مرغ پخته شد، نباید بیش از دو الی سه قاشق آب داشته باشد.
  4. آب مرغ را با شیر مخلوط کنید.
  5. سپس کره را ذوب کنید و همراه با نمک، فلفل و مغز نان سفید به شیر اضافه کنید.
  6. استخوان های مرغ را جدا نموده و گوشت آن را چرخ کنید.

  7. قارچ ها را کاملا خرد کنید و بدون روغن تفت دهید تا آب آن کاملا گرفته گردد.

  8. اکنون قارچ، جعفری، مرغ و مخلوط شیر و مغز نان سفید را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  9. مخلوط را چنگ بزنید تا تمام مواد یک دست گردد و حالت چسبندگی پیدا کند.
  10. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید. سپس اندکی نمک به آن اضافه کنید.

  11. یک سطح را آغشته به آرد یا نان خشک کوبیده شده کنید و به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت مرغ و قارچ را بردارید و روی سطح به صورت بیضی یا دایره باز کنید تا قطر آن به حدود دو سانتیمتر برسد.
  12. داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و هنگامی که روغن داغ شد، کتلت ها را داخل تخم مرغ بزنید و دو طرف آن را سرخ کنید. توجه داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد.
  13. سیب زمینی ها را خلال کنید و همراه با مقداری آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد، سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته گردد. آنگاه سرخ کنید. با این روش سیب زمینی سرخ نموده روغن کمتری جذب خواهد نمود و از طرف دیگر بسیار تردتر نیز می گردد.

کف یک ظرف را با دستمال بپوشانید و کتلت ها را روی آن قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد. سپس آن ها را در یک ظرف چیده و اطراف ظرف را با سیب زمینی سرخ نموده، خیارشور، گوجه، ترشی لیته و ... تزیین کنید. این غذا را همراه با انواع نان می توانید سرو کنید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده خوشمزه و رژیمی

چند نکته:

  • توجه داشته باشید که اگر حرارت شعله اجاق گاز هنگام سرخ کردن کتلت ها زیاد باشد، قارچ، تخم مرغ و جعفری موجود در آن می سوزد. تمام محتویات این غذا پخته شده است، بنابراین به حرارت زیادی احتیاج ندارد و مدت زمان کمی نیز برای طبخ احتیاج دارد.

  • توجه داشته باشید که مرغ ها را حتما چرخ کنید و از غذاساز برای این منظور استفاده نکنید، زیرا در نهایت بافت کتلت لطیف و یکنواخت نخواهد بود.

    پیش از سرخ شدن، این غذا باید بافت چسبنده ای داشته باشد و گرنه در ماهیتابه از هم باز می گردد.

گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز از کالری و چربی کمتری برخوردار است، علاوه بر این اگر پوست مرغ را بگیرید و سپس آن را طبخ کنید، مقدار چربی و کالری آن کمتر نیز خواهد شد. گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی از چربی اشباع نشده است که برای بدن مفید نیست. اگرچه گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز از آهن کمتری برخوردار است، اما همچنان منبع غنی از پروتیئن بوده و از این لحاظ با گوشت قرمز برابری می نماید.

کتلت مرغ و قارچ بسیار خوشمزه بوده و ظاهر زیبایی نیز دارد، می توانید آن را در میهمانی ها نیز سرو کنید یا به صورت ساندویچ برای پیکنیک بهره ببرید، البته توجه داشته باشید که گوشت مرغ اگر طولانی در هوای گرم باشد، فاسد می گردد. طعم لذیذ این کتلت همه به ویژه بچه ها را به اشتها می آورد و می تواند برنامه غذایی شما را نیز متنوع کند.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید