طرز تهیه یک غذای لذیذ مخصوص افراد بد غذا (برنج لقمه ای)
به گزارش اوربیتال نور، اگر شما هم جزو افراد بد غذا هستید و یا یک بچه بد غذا دارید توصیه من این است که حتما یکبار این غذا را امتحان کنید …

مواد لازم:
برنج: یک پیمانه
آب: دو پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن: یک قاشق سوپخوری
ماست: دو قاشق سوپخوری
سیب زمینی آبپز شده: سه عدد
تخم مرغ: یک عد
مواد داخل لقمه:
پیاز خلال شده: یک عدد
فلفل دلمه ای رنگی: نصف
فیله مرغ: سه عدد
هویج خلال شده: یک عدد عظیم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آب لیمو: به میزان لازم
طرز تهیه:
* یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.
* قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.
* درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته گردد. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.
* برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک گردد. یکی از سیب زمینی هایی را که آبپز نموده اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.
* یک عدد تخم مرغ را به مخلوط برنج سیب زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.
* ته قابلمه ای را روغن بریزید و دو عدد سیب زمینی باقی مانده را حلقه حلقه نموده و ته ظرف بچینید. لقمه های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی ها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.
* دلیل چیدن سیب زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق ها است که این قایق ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن ها تغییر رنگ ندهد.
* لقمه های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
* می توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ گردد سپس فلفل دلمه ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
* فیله های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
گردآوری: گروه هفت گنج
منبع: هفت گنج