آیا غذا می تواند عامل انتقال کرونا باشد؟

به گزارش اوربیتال نور، سازمان بهداشت غذای اروپا از نزدیک در خصوص شرایط شیوع بیماری کروناویروس (COVID-19) که تعداد زیادی از کشورهای دنیا را تحت تأثیر قرار داده است ، نظارت می نماید. در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی اینکه مواد غذایی عامل انتقال ویروس هستند وجود ندارد.

آیا غذا می تواند عامل انتقال کرونا باشد؟

اوربیتال نور - دانشمند ارشد این سازمان، مارتا هوگاس، گفت: تجربه های شیوع بیماری های قبلی ازویروس هایی شبیه با کرونا ، مانند سندروم سارس و مرس ، نشان می دهد که انتقال هیچکدام از آنها به وسیله مصرف مواد غذایی انجام نشده است. در حال حاضر نیز ، هیچ مدرکی مبنی بر انتقال کرونا ویروس به وسیله مواد غذایی وجود ندارد.

مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای اروپایی گفته است که در حالی که حیوانات در چین منبع احتمالی عفونت اولیه بودند ، درحاال حاضر ویروس از فردی به فرد دیگر گسترش می یابد. (به طور عمده قطرات ناشی از سرفه یا عطسه عامل انتقال هستند)

دانشمندان و مقامات در سراسر دنیا بر شیوع ویروس نظارت می نمایند و هیچ گزارشی از انتقال به وسیله مواد غذایی گزارش نشده است. در رابطه با ایمنی مواد غذایی ، سازمان بهداشت دنیای (WHO) توصیه های احتیاطی از جمله توصیه های پیروی از اقدامات بهداشتی خوب در حین کار و تهیه مواد غذایی مانند شستن دست ها ، پختن گوشت به طور کامل و جلوگیری از آلودگی متقابل بین غذاهای پخته و پخته نشده را صادر نموده است.

منبع : سازمان بهداشت غذای اروپا

منبع: چمدان

به "آیا غذا می تواند عامل انتقال کرونا باشد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا غذا می تواند عامل انتقال کرونا باشد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید