آموزش پخت گمج کباب

به گزارش اوربیتال نور، یک کارشناس آشپزی، در برنامه ای تلویزیونی روش تهیه گمج کباب را آموزش داد.

آموزش پخت گمج کباب

به گزارش گروه فیلم و صوت اوربیتال نور، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه گمج کباب شمالی دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم شمالی احتیاج داریم به:

گلپر یک چهارم قاشق چای خوری، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، آب انار یک چهارم پیمانه، روغن به مقدار لازم، گوشت گوساله 350 گرم، گردوی آسیاب شده 250 گرم، رب انار یک و نیم قاشق غذاخوری، پیاز یک عدد، سبزی چوچاق و جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری

لازم به ذکر است سبزی چوچاق، یک سبزی محلی است و می توان از سبزی نعناع و گشنیز به نام جایگزین آن استفاده کرد.

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تهیه گمج کباب را مشاهده می کنید.

بیشتر بخوانید

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "آموزش پخت گمج کباب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش پخت گمج کباب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید