همه چیز در رابطه با محبوب ترین کابینت 2023

به گزارش اوربیتال نور، کابینت نئوکلاسیک یکی از نوترین سبک های کابینت در دنیا بوده و شامل مشخصات منحصر به فردی است که در ادامه این مقاله به عنوان دلایل محبوبیتش به آنها خواهیم پرداخت. در کل کابینت نئوکلاسیک یک سبک کابینت بسیار نو بوده که شاید برای همه شناخته شده نباشد. این سبک کابینت ترکیبی از ویژگی های شاخص سبک مدرن و کلاسیک است. این محصول دارای دو زیرشاخه به نام های کابینت انزو و کابینت پولیشی می باشد. این دو مدل کابینت تفاوت هایی در ظاهر، رنگ و قیمت دارند که در ادامه بیشتر در خصوص آنها صحبت می کنیم.

همه چیز در رابطه با محبوب ترین کابینت 2023

کابینت نئوکلاسیک انزو

کابینت انزو (کابینت نئوکلاسیک) اولین بار به وسیله یک شرکت آمریکایی فراوری و روانه بازار شد. بنابراین می توان گفت انزو بیشتر از اینکه یک مدل کابینت باشد؛ نام یک نام تجاری است. جالب است بدانید که حوزه فعالیت این شرکت در زمینه فراوری مبلمان، نورپردازی و طراحی دکوراسیون می باشد. ضخامت درب های این مدل کابینت بسته به ورقی که در فراوری استفاده شده است می تواند بین 25 میلی متر تا 40 میلی متر و ضخامت رنگ اعمال شده روی آن حدود 1 میلی متر باشد. معمولا نوع رنگی که برای فراوری کابینت انزو استفاده می گردد پلی اورتان است.

کابینت نئوکلاسیک پولیشی

یکی از پرطرفدارترین مدل های کابینت آشپزخانه، کابینت پولیشی است که ترکیبی از بدنه حکاکی شده کابینت کلاسیک در کنار رنگ براقی مشابه کابینت هایگلاس است. بنابراین کابینت پولیشی به نوعی نزدیک تر به شاخصه های اصلی کابینت های مدرن و کلاسیک است. استفاده از رنگ پولیشی در فراوری این مدل کابینت باعث براق شدن درب های آن می گردد.

ضخامت رنگ روی درب های این کابینت بین یک تا دو میلی متر است و خود درب ها در دو سایز با قطرهای 25 میلی متر و 40 میلی متر فراوری می شوند. رنگ سفید تقریبا مناسب ترین رنگ برای فراوری این محصول است که در ترکیب با دستگیره های سرامیکی، تاج و ستون های زینتی و ساده، می تواند فضای آشپزخانه شما را بسیار زیبا کند. ستون ها، تاج ها و دیگر جزئیات در این مدل کابینت شامل طرح های کنده کاری شده هستند و به اصطلاح ابزار خورده اند.

تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک در چیست؟

سوالی که بسیاری از مشتریان هنگام خرید کابینت دارند این است که تفاوت کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک در چیست؟ در این قسمت از مقاله نگاهی اجمالی به تفاوت های فنی و ظاهری موجود بین کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک می اندازیم و تفاوت ها و شباهت های این دو مدل کابینت محبوب و پرطرفدار را با شما در میان می گذاریم.

به طور کلی شباهت های بین سبک کلاسیک و نئوکلاسیک بیشتر از تفاوت موجود بین آنهاست. کابینت های کلاسیک و نئوکلاسیک هر دو از اجزا و جزئیاتی تشکیل شده اند که شامل تاج، زیر چراغی، ستون ها و درب های کنده کاری شده است. در واقع همین اجزای کوچک هستند که تفاوت بین کابینت کلاسیک یا نئوکلاسیک را رقم می زنند.

علاوه بر این، نوع رنگی که در فراوری این دو محصول استفاده می شوند نیز دیگر ویژگی متمایزکننده آنهاست. به عنوان مثال در فراوری کابینت های نئوکلاسیک غالبا از رنگ پولیشی و در کابینت های کلاسیک از رنگ پلی استر و پلی اورتان استفاده می گردد. البته جدای از نوع رنگ، شکل ظاهری تاج، زیر چراغی، فرم کنده کاری و ابزار روی درب ها و شکل ظاهری ستون ها از نکات مشخص کننده این تفاوت هاست. این دو محصول تفاوت های دیگری نیز دارند که بعضی از آنها عبارتند از:

  • طراحی کابینت نئوکلاسیک ساده تر از سبک کلاسیک است
  • قیمت کابینت نئوکلاسیک مقرون به صرفه تر از کابینت چوبی کلاسیک است
  • کابینت نئوکلاسیک نگهداری و نظافت آسان تری در مقایسه با کابینت منبت کاری شده کلاسیک دارد
  • کابینت نئوکلاسیک مدرن تر و به روزتر از کابینت کلاسیک است

مزایا و معایب کابینت های نئوکلاسیک

اگر قصد خرید کابینت نئوکلاسیک را دارید پیشنهاد می کنیم این قسمت از مقاله را از دست ندهید. این بخش اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید قبل از خرید با مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک آشنا شده و بتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید.

معایب کابینت نئوکلاسیک

در فراوری این محصول اگر از رنگ بی کیفیت استفاده گردد ممکن است به مرور زمان رنگ درب ها و یونیت ها کدر گردد. به همین دلیل اگر قصد تجهیز آشپزخانه خود با کابینت نئوکلاسیک را دارید؛ پیشنهاد می کنیم که از مراکز معتبر و شرکت های کابینت سازی شناخته شده خرید کنید تا با چنین مشکلاتی روبرو نشوید. از دیگر معایبی که این محصول دارد و شما باید قبل از خرید حتما در خصوص آنها اطلاعات کافی را کسب کنید عبارتند از:

  • کابینت نئوکلاسیک در برابر تماس با اجسام تیز و برنده آسیب پذیر است
  • از آنجایی که در فراوری این محصول از چوب یا فرآورده های چوبی استفاده می گردد؛ معمولا نسبت به کابینت های روکش دار در تماس با رطوبت حساس تر است
  • فراوری این سبک از کابینت هم از نظر حکاکی و هم از نظر نوع رنگ بسیار حساس بوده و احتیاج به دقت بالایی دارد. فراوری این محصول از عهده کارگاه های کوچک کابینت سازی خارج است؛ زیرا به علت عمق کنده کاری ها، نوع دستگاه CNC مورد استفاده برای فراوری مهم می باشد. در ساخت کابینت نئوکلاسیک باید از نوع خاصی از دستگاه CNC استفاده گردد.
  • در صورت آسیب تماشا درب کابینت، امکان تعمیر و رنگ آمیزی مجدد وجود ندارد.

مزایای کابینت نئوکلاسیک

گرچه این محصول معایب مطرح شده در بخش قبلی را دارد؛ اما موارد زیر از جمله دلایلی هستند که محبوبیت این محصول را در بین مشتریان افزایش داده و آن را تبدیل به یکی از پروفروش ترین کابینت های موجود در بازار نموده اند.

  • کابینت نئوکلاسیک دوام و مقاومت بالایی داشته و به نسبت دیگر محصولات از طول عمر بالایی برخوردار است.
  • از آنجایی که در ساخت و طراحی این محصول از ترکیبی از ویژگی های شاخص کابینت های کلاسیک و مدرن استفاده شده می توان گفت که یکی از جدیدترین محصولات موجود در بازار است.
  • بدنه این مدل کابینت به علت استفاده از رنگ پلی اورتان به راحتی تمیز می گردد.
  • فقط در فراوری کابینت نئوکلاسیک می توانید از انواع رنگ براق برای افزایش نور محیطی بهره ببرید.

همانطور که مشاهده می کنید؛ کابینت نئوکلاسیک به دلایل بسیاری در طول چند سال اخیر تبدیل به یک محصول محبوب در بازار شده است. امیدواریم اطلاعات مطرح شده در این مقاله که تحت عنوان دلایل محبوبیت این محصول به آنها اشاره شده است؛ برای شما مفید بوده و بتواند در تصمیم گیری درست به شما یاری کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کابینت نئوکلاسیک می توانید با چند شرکت معتبر در زمینه فراوری و طراحی کابینت تماس گرفته و از آنها درخواست مشاوره تخصصی کنید.

منبع: اتاق

به "همه چیز در رابطه با محبوب ترین کابینت 2023" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز در رابطه با محبوب ترین کابینت 2023"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید